LA FESTA GRAN

El passat diumenge 29 de setembre vam celebrar la Festa Gran de Salt.

Vam tenir la sort de comptar amb la presència de molts de vosaltres i esperem que gaudíssiu molt de tot el que havíem preparat des del Centre de Recursos amb la Comissió de la Festa Gran del Consell  Municipal de Gent Gran.
A les 10 va sortir del Passeig Ciutat de Girona el grup de la visita guiada:l'Helena Rodríguez i en Jaune Bosch van explicar-nos curiositats històriques i etnogràfiques del municipi mentre recorríem punts rellevants del poble.Cap a les 12 va començar l'audició de sardanes amb la cobla "Els Rossinyolets" al pati de La Farga. Qui va voler va ballar-ne i, qui no, va passar una estona en bona companyia.
Després vam fer el vermut amb uns aperititus a càrrec de la Fundació Ramon Noguera.

Ja a la tarda, vam celebrar l'homenatge a la Padrina i el Padrí d'entre els assistents de més edat, que van resultar ser l'Angela Truy i en Pere Germillach. Els vam obsequiar amb un llibre del municipi i un àpat per dues persones al Petit Racó.Seguidament va començar el concert amb el "Grup Millenium". Que ens va cantar clàssics, havaneres, cançons tradicionals... un recull que va estar a l'alçada de les expectatives dels assistents.Llavors vam fer tots junts la berenada amb uns deliciosos entrepans i coca de la pastisseria Margenat.Des del Centre de Recursos, volem agrair la presència de tots els assistents.
Esperem que gaudissiu molt de tot el programa que vam preparar amb afecte i il·lusió.

Us esperem l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari