Servei de Fisioteràpia per a majors de 65 anys

El passat mes de febrer des de l’Ajuntament de Salt es va signar un conveni de col·laboració amb l’escola EUSES (Escola Universitària de la Salut i l’Esport), on s’ofereix la possibilitat d’assistir a l’escola per rebre massatges i exercicis individualitzats impartits pels propis alumnes de fisioteràpia i supervisats per docents del centre.
L’activitat s'ha dut a terme els dijous de 19 a 20h a la mateixa escola EUSES (C/Francesc Macià, 65, Salt) des del mes de febrer fins al maig. L’espai és una aula de treball on hi ha totes les camilles, els participants, l’alumnat i el professorat corresponent.
Durant aquest periode ha tingut molt d'éxit i està previst tornar a oferir el servei a partir del mes de setembre-octubre quan es reprenguin les classes de la titulació de Fisioteràpia.
Qui estigui interessat en participar-hi ha de seguir aquestes pautes:
-      És imprescindible la inscripció, ja sigui en persona, per telèfon, o bé, per correu electrònic al Centre de Recursos. IMPORTANT: Aquesta operació s’haurà de realitzar cada vegada que es vulgui assistir a una tanda gratuïta de massatges.
-      Les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda (ja sigui per telèfon o per correu electrònic).
-      Per assistir a la sessió serà imprescindible portar: una tovallola i una crema hidratant o oli de massatge (tipus Johnson’s)
-      En cas de no poder assistir s’haurà d’avisar amb 48h d’antelació, sinó es posarà falta (l’acumulació de 3 faltes portarà a la suspensió del dret a assistir al programa durant 3 mesos).

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb:
Serveis Integrals per a la Gent Gran Centre de Recursos
Pl. de la Vila, s/n · Telèfon 972 011 655
centregentgran@girones.cat
Horari: matí de 10:00 a 14:00h. - 16:00 a 19:00h.
(divendres tarda tancat)